Profiel | Johan Hofland tuin- en parkmachines
Johan Hofland tuin- en parkmachines levert al 35 jaar kwaliteitsmachines voor terreinonderhoud. Naast het dealerschap van verschillende topmerken, ligt onze grootste kracht in de serviceverlening.
Ons assortiment omvat apparatuur voor alle terreintypen, van particuliere kleine tuinen tot bedrijfsterreinen. Grote merken als Stihl, Viking, John Deere, Stiga, Green Technology en Silky zijn goed vertegenwoordigd in onze showroom, die altijd toch weer te klein blijkt te zijn voor alles wat we verkopen.

Al bij uw bezoek aan onze showroom zullen we proberen uw verwachtingen voor wat betreft het tuinonderhoud te doorgronden, zodat u vrijwel zeker de voor u juiste machine aanschaft. Want onze machines zijn allemaal goed, maar welke past bij u?
Zo nodig zal een bezoek aan uw tuin opheldering geven over de juiste keuze.


Denkt u de juiste maaier gevonden te hebben, maar bent u nog niet helemaal overtuigd van de beoogde werking? In veel gevallen zijn demonstratiemodellen beschikbaar of kunnen we die voor u regelen. Eventueel hebben we zelf een terrein van 3000 m2 beschikbaar waarop proef gemaaid kan worden.

Dankzij de goede ondersteuning van de merken die we verkopen, kunt u zowel voor als na de aankoop van uw machine verzekerd zijn van de kwaliteit. Onze werkplaats staat garant voor een goede werking van uw machine, zowel bij aflevering als na een onderhoudsbeurt. Mocht u ondanks alle voorzorg toch problemen krijgen in het maaiseizoen, dan kunnen we u in de meeste gevallen snel helpen omdat we veel onderdelen op voorraad houden.


25 Jarig Jubileum

Op 1 augustus 2008 vierden we het 25 jarig jubileum van ons bedrijf. Het was een feest om niet snel te vergeten. Niet alleen voor ons, maar ook voor veel klanten was het een onvergetelijk evenement. Om nog even na te genieten hebben we een kort verslag met foto’s gemaakt. Lees verder...