Profiel | Johan Hofland tuin- en parkmachines

Eind aan verkoop machines

Na 37 jaar stoppen we met de verkoop van machines, uiteraard nadat onze voorraad tegen aantrekkelijke prijzen is uitverkocht! Dus heeft u nog iets nodig, laat het weten.
Een lijstje van welke machines wij nog hebben staan, vindt u onder de kop Producten.

Iedereen die bij ons motorgereedschap heeft gekocht, kan voor service en onderhoud nog steeds bij ons terecht, alleen op beperkte tijden. Ook kunnen klanten dan terecht voor olie, brandstof, maaidraad etc. Onze openingstijden zijn op dinsdag van 9 tot 13 uur en op vrijdag van 13 tot 18 uur. Zie ook onder het kopje CONTACT voor de openingstijden en vakantiesluitingen. Voor dringende vragen en het aanmelden van reparaties kunt u ons ook mailen.

Al bij uw bezoek aan onze showroom zullen we proberen uw verwachtingen voor wat betreft het tuinonderhoud te doorgronden, zodat u vrijwel zeker de voor u juiste machine aanschaft. Want onze machines zijn allemaal goed, maar welke past bij u?
Zo nodig zal een bezoek aan uw tuin opheldering geven over de juiste keuze.


Denkt u de juiste maaier gevonden te hebben, maar bent u nog niet helemaal overtuigd van de beoogde werking? In veel gevallen zijn demonstratiemodellen beschikbaar of kunnen we die voor u regelen. Eventueel hebben we zelf een terrein van 3000 m2 beschikbaar waarop proef gemaaid kan worden.

Dankzij de goede ondersteuning van de merken die we verkopen, kunt u zowel voor als na de aankoop van uw machine verzekerd zijn van de kwaliteit. Onze werkplaats staat garant voor een goede werking van uw machine, zowel bij aflevering als na een onderhoudsbeurt. Mocht u ondanks alle voorzorg toch problemen krijgen in het maaiseizoen, dan kunnen we u in de meeste gevallen snel helpen omdat we veel onderdelen op voorraad houden.


25 Jarig Jubileum

Op 1 augustus 2008 vierden we het 25 jarig jubileum van ons bedrijf. Het was een feest om niet snel te vergeten. Niet alleen voor ons, maar ook voor veel klanten was het een onvergetelijk evenement. Om nog even na te genieten hebben we een kort verslag met foto’s gemaakt. Lees verder...